Presentatie Dennis van der Geest

| 10 november 2014

Onze hoofdsponsoren Ero-Advertising en VPScash hebben voor de bezoekers van de Webmaster Meeting een motivational speaker gesponsord om mensen te inspireren en te motiveren. Daarom zal judoka Dennis van der Geest een motivational speech verzorgen!

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest heeft een indrukwekkende internationale topsport carrière op zijn naam staan. Hij is de eerste judoka die tien keer op rij Nederlands Kampioen is geworden. Naast zijn Nationale titels won hij tweemaal het Europees Kampioenschap en in september 2005 voegde hij daar een Wereldtitel aan toe.

De volgende onderwerpen komen in zijn lezingen aan de orde: overwinnen van tegenslagen, werken aan doelen, toewerken naar een piekmoment, slim winnen van sterkere tegenstanders, tegen de weerstand in en met de weerstand mee en ambitie. Hierbij maakt hij gebruik van vele anekdotes uit de judosport. Naast succesvol judoka is Dennis ook ondernemer, daarom zijn de lezingen van Dennis bij uitstek geschikt voor het bedrijfsleven, webmasters, modellen en iedereen die wil uitblinken in zijn passie.

Al vele jaren is Dennis van der Geest ook een graag geziene gast op de meest uiteenlopende dance feesten waar hij als DJ een goede reputatie heeft opgebouwd. Hij zal dan ook even plaatsnemen in de DJ booth op de Webmaster Meeting en laten horen waarom hij hier ook zo succesvol in is.

Onze hoofdsponsors VPSCASH en Ero-Advertising willen op deze manier werken naar een inspirerend, succesvol nieuwjaar.

Tags: ,

Category: Dutch Webmaster Meeting, Nieuws, XXX Awards 2014

Comments are closed.